Naszym nadrzędnym celem jest zaspokojenie zidentyfikowanych wymagań i oczekiwań
Klientów i innych interesariuszy, a także pozyskiwanie nowych Klientów, co zapewnia
wdrożony, doskonalony i certyfikowany System Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem
Produktu.
Produkcja odbywa się w oparciu o nowoczesne, bezpieczne, przyjazne środowisku
i zgodne z prawem technologie produkcji, z zachowaniem racjonalnej gospodarki
surowcami i materiałami pomocniczymi.
Wszyscy pracownicy uczestniczą w podnoszeniu jakości i kultury bezpieczeństwa
żywności, inspirują działania doskonalące i stale podnoszą swoje kwalifikacje
i kompetencje, utożsamiając się z organizacją, co składa się na Kulturę Jakości.
Systematycznie prowadzone badania rynkowe i konsumenckie pozwalają określić stopień
zadowolenia Klienta z produkowanych i dystrybuowanych przez nas wyrobów.
Analiza uwag i reklamacji Klientów jest źródłem doskonalenia, działań korekcyjnych
i korygujących oraz doskonalących.
Wprowadzane na rynek, wyprodukowane z zachowaniem najwyższych standardów
higienicznych i jakościowych produkty, są bezpieczne, autentyczne i powtarzalne oraz
gwarantują Konsumentom satysfakcję z tytułu ich zakupu.
Zapewniamy, że świadomość i działania wszystkich pracowników Firmy ukierunkowane
są na realizację założeń powyższej polityki oraz, że do jej realizacji zapewnione są
niezbędne zasoby, co potwierdzamy własnoręcznym podpisem.
Tomasz Różański - Członek Zarządu / Dyrektor ds. Finansów i Controllingu
Anna Kalinowska - Członek Zarządu / Dyrektor ds. Produkcji i Inwestycji
Joanna Semczuk - Członek Zarządu / Dyrektor ds. Handlu i Logistyki
Tomasz Leszko - Członek Zarządu / Dyrektor ds. Marketingu