Niniejsza witryna przeznaczona jest do osobistego lub zawodowego użytku osób, które zgodnie z prawem mogą spożywać napoje alkoholowe.

mam 18 lat
nie mam 18 lat

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m. in. w celach dostosowania do potrzeb użytkowników, poprawy bezpieczeństwa, statystycznych i reklamowych. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając z naszych stron bez zmiany tych ustawień wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies

Dowiedz się więcej na temat polityki cookies »

zamknij
koktajle

Pull in Poland

Sposób przygotowania

Do przygotowania tego pysznego shota należy schłodzić 4 kieliszki wypełniając je lodem. Do shakera wlewamy ok. 30 ml Ginu Lubuskiego, syrop różany oraz likier z gorzkich pomarańczy. Wyciskamy sok ze świeżej limonki, a następnie kroimy paprykę w plasterki. Dorzucamy trochę kruszonego lodu i całość porządnie shake’ujemy. Teraz wystarczy tylko wyrzucić lód z kieliszków i napełnić je trunkiem. Na koniec, na wierzch każdego kieliszka kładziemy końcówki papryki, które zjadamy po wypiciu shota!

Składniki

  • LUBUSKI GIN 0,7 30 ml pokaż produkt
  • gorzki likier z pomarańczy (30 ml)
  • syrop różany 20 ml
  • sok z limonki 25 ml
  • lód kostki
  • papryka plasterki